In Burgum werd de Nationale Fierljep Competitie 2016 beslist met de vierde en beslissende ronde: de finale. De hoogtepunten op een rij.

Gepubliceerd in Nationale Competitie
De Pollepleats Nationale Competitie 2016 zal anders zijn van opzet dan in eerdere jaren.
Zo zien we vier wedstrijden in twee weken aan het einde van het seizoen en komen de leeftijdscategorieën jongens/ meisjes/ junioren/ dames en senioren aan bod. In 2016 rekenen we met afstanden ( in plaats van punten). Alleen de voorronde sprongen tellen mee voor het klassement over 4 wedstrijden. Het eindklassement wordt opgemaakt over 3 afstanden.
Gepubliceerd in NFB
donderdag, 04 februari 2016 11:09

Promo nationale competitie

Deze promo is gemaakt in opdracht van de Nederlandse Fierljep Bond (NFB). De Nederlandse Fierljepbond(NFB) is opgericht met het doel om het fierljeppen in Nederland te behouden, te bevorderen en in goede banen te leiden. 

Gepubliceerd in Nationale Competitie
zaterdag, 30 mei 2015 16:59

Fierljeppers naar Djakarta in 2016!

De Nederlandse Fierljep Bond heeft kortgeleden via de overkoepelende organisatie TAFISA een officiële uitnodiging ontvangen om met een delegatie fierljeppers namens Nederland deel te nemen aan de 6e TAFISA World Sport for All Games in Djakarta, Indonesië van 7-14 oktober 2016.

Gepubliceerd in Algemeen

Tijd: zaterdag, 2 augustus om 14:30u

Op zaterdag 2 augustus vindt in IJlst de finale van de Nationale Competitie Fierljeppen plaats. In de vijfde en laatste wedstrijd van de Nationale Competitie wordt duidelijk wie zich kampioen van Nederland mag noemen.

De nationale competitie is een initiatief van de springersraad van het PBH en de Ljeppersvereniging van het FLB. In deze competitie van vijf wedstrijden (Jaarsveld, Burgum, Vlist, It Heidenskip & IJlst) strijden de beste Friese springers tegen de beste 'Hollandse' springers.

Gepubliceerd in Nationale Competitie

Aanstaande zaterdag, 12 juli om 14.30 uur, organiseert de Polsstokclub de "Vlist" op haar accommodatie  de 3e wedstrijd in de POLLEPLEATS Nationale Competitie.

De Pollepleats Nationale Competitie bestaat uit een serie van 5 wedstrijden waarin de beste 8 springers van Nederland in 3 verschillende categorieën het tegen elkaar opnemen: Senioren (>18), Dames en Junioren (<18)

Gepubliceerd in Nationale Competitie

Voor alle deelnemers aan de Pollepleats Nationale Competitie is er een vernieuwde versie van het wedstrijdreglement.

Gepubliceerd in Nationale Competitie

Klik hier voor de uitslagen van de eerste Nationale competitie wedstrijd in Burgum

Volgende wedstrijd zal worden versprongen in Jaarsveld op vrijdag 28 juni, aanvang 19:30.

Gepubliceerd in Nationale Competitie

Vrijdagavond 7 juni is het zover, de eerste Nationale competitiewedstrijd gesponsord door Pollepleats en afdeling Burgum heeft de primeur.
Het belooft één en al spektakel te worden en zoals het nu lijkt zijn alle ingrediënten aanwezig: mooi weer, nieuwe competitie opzet en de beste springers van het land.

De aanvang van de wedstrijd is in tegenstelling tot reguliere wedstrijden 19:30.

Klassementen en live uitslagen en zijn hier te volgen.

Gepubliceerd in Nationale Competitie
Pagina 1 van 2

Official partner NFB