De fierljepaccommodatie van de afdeling Linschoten (opgericht in 1980) ligt midden op het grote sportcomplex Rapijnen van Linschoten.  Voor aanvang van het seizoen in 2016 is de accommodatie geheel gerenoveerd zodat deze weer aan de nieuwste eisen & wensen voldoet. De accommodatie in Linschoten biedt plaats aan ongeveer 1500 toeschouwers.

In 1991 sprong de Benschopper Aart de With, toen nog met aluminium polsstokken, In Linschoten een legendarisch record (19.40m). Pas 15 jaar later, met de intrede van de polsstokken van carbon, werd er verder gesprongen. Zo was het Jaco de Groot die als eerste de 20 meter barrière slechtte (2006). Hij deed dit ook in Linschoten en deze afstand is nog steeds het huidige Junioren record.

Deze en vele andere records wijzen er op dat er in Linschoten goed gesprongen kan worden. Dit wordt veroorzaakt door een gunstige ligging ten opzichte van de wind, en door de beschutte accommodatie. Hiermee staat Linschoten altijd garant voor spectaculaire wedstrijden.

De accommodatie ligt op ongeveer een half uur rijden van de grote steden in de randstad.

De afdeling is de laatste jaren behoorlijk gegroeid en gezien het aantal nieuwe jonge leden heeft deze afdeling veel mogelijkheden voor de toekomst.

Het polsstokverspringen, heeft een belangrijke regionale functie en wordt daarbij ondersteund door een aantal bedrijven. Klik hier voor meer informatie over sponsoring

Elke maandag en donderdag wordt er in Linschoten getraind.
Ma. 18.30 tot 19.30 voor de jeugd.
Ma. 19.30 tot 21.00 voor grote schans springers.
Do. 19.00 tot 21.00 voor grote schans springers.
Hierbij zijn mensen die het ook eens willen proberen van harte welkom.

Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met de trainers: meetrainen@polsstokclublinschoten.nl
Kenneth Broos
Margriet Kamphof  06-53577870

 

Ook geeft de vereniging al jaren clinic’s in het polsstokverspringen voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiedagen enz. Je leert op het droge hoe je met een polsstok  naar de overkant moet komen. Na een uurtje oefenen op het droge wordt het tijd voor het springen over het water. Deze ervaring moet je meemaken.
Voor meer info kunt u e-mailen met demo@polsstokclublinschoten.nl

Wanneer u denkt te kunnen helpen bij een of meer van de volgende activiteiten, neem dan contact op met Margriet Kamphof: 06-53577870 of vrijwilliger@polsstokclublinschoten.nl.

U kunt natuurlijk ook gewoon een keer komen kijken om kennis te maken met deze spectaculaire sport!

De vereniging Linschoten heeft een eigen website http://www.polsstokclublinschoten.nl/


Warning: Undefined property: stdClass::$gdpr in /var/www/vhosts/nederlandsefierljepbond.nl/httpdocs/public_html/wp-content/plugins/wd-google-maps/frontend/views/GMWDViewFrontendMap.php on line 27

Kalender Linschoten

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

Actieve springers Linschoten

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

Schansrecords

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

Klassementsrecords springers Linschoten

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.